Menu Luk

Komplet flycertifikat til 47.000!

Det er ikke bare en smart overskrift. Kr. 47.000 er den nye totalpris hos Herning Motorflyveklub for et komplet LAPL flycertifikat.

Teorien er den samme som PPL, så eleverne har god tid til at vælge hvilket certifikat man ønsker – det er først når du skal til at skole praktisk, at der er forskel.

2013_bliv-pilot-web

Det nye certifikat kræver væsentligt færre flyvetimer samt mere en lempelig lægegodkendelse. Det gør det langt billigere selvom det nye certifikat faktisk giver mulighed for stort set det samme som det nuværende PPL. Man må nemlig fortsat flyve i udlandet, medføre passagerer osv.

Den væsentligste forskel er, at totalvægten på flyet nedsættes til 2.000 kg, og at certifikatet ikke kan bruges kommercielt. De fleste fly i PPL klassen vejer til sammenligning mellem 975-1.500 kg, så 2.000 er alt rigeligt.

ppl-holdfoto-ext

Det nye certifikat vil således passe til 90 % af alle de elever, der hvert år melder sig til Herning Motorflyveklub – altså dem, der ikke skal leve af at flyve kommercielt men blot bruge det privat.  Klubben kan naturligvis fortsat uddanne til PPL, hvis man ønsker det.

I Herning Motorflyveklub er prisen på certifikatet er en totalpris, hvor alle udgifter er indregnet.

I disse tider er det moderne at skilte med chok-priser der er lavere endnu, men vi synes det er mere relevant at fortælle hvad hele certifikatet koster.

Hos os koster et komplet flycertifikat inkl. teori, prøver, instruktør, flyvetimer, praktisk flyveprøve, udstedelse af certifikat samt radiobevis ca. DKK 47.000. Det er vi meget stolte af!

Hvis du har lyst til at lære at flyve, så sig til – du skal være velkommen i Herning Motorflyveklub.