Menu Luk

Overdragelsen af hangaren

Overdragelsesforretning vedrørende vores nye runde hangar.

Tillykke med handlen
På billedet ses sælger Mette og Eigil Christensen, Formand Carsten Jakobsen, Torben Christensen, Oliver Bach, Flemmimg Madsen og Gert Kristensen.
Foto af Tommy Jakobsen

Mandag aften den 31. marts holdt bestyrelsen overdragelsesforretning ved den nye hangar.

Sælger Mette og Eigil Christensen og køber Herning Motorflyveklub, repræsenteret ved bestyrelsen, var samlet ved hangaren og fik et glas champagne ovenpå handlen, som alle var godt tilfreds med. Vi fik klubbens fly OY-BHI skubbet ind, selvom der ikke var meget plads; men det gik fint. Vi skal lige have justeret skinnerne og lavet nye stopklodser.

Bagefter gik vi hen i vores midlertidige klubhus og fik alle papirer skrevet under, så Flemming Madsen kunne aflevere dem på skødekontoret.

BHI foran dens nye hjem

På billedet ses Gert Kristensen, Torben Christensen, Carsten Jakobsen, Eigil Christensen, Flemming Madsen og Mette Christensen.
Foto af Tommy Jakobsen

Nu skulle vejen være banet for vores ”Projekt klubhus”. Nu har vi matriklen til at placere det på.

Stor tak til Mette og Eigil Christensen.