Menu Luk

Invitation til Piper Cup træf

piper nr1                                                                                                                                                                                                      Nordborg 03. juni 2014

Til alle Piper Cub-ejere i flyveklubber i Danmark,                    KZ Veteranflyklubben, DUFLO og DMU samt Rendsborg Flyveplads

Som tidligere meddelt flyver et stort antal Piper Cubs ind på Nordborg Flyveplads lørdag den 28.juni 2014 i forbindelse med at stort arrangement i Rendsborg, hvor en masse Piper Cubs fra mange europæiske lande har et Treff.

I den anledning ser vi gerne også at så mange af de danske Piper Cubs fly som muligt finder vej til vor flyveplads Pøl ved Nordborg den dag.

Vi er værter for en Hotdogs og lidt kaffe i den anledning, så der skulle blive anledning til en gang international hyggelig flyversnak.

Vi inviterer selvfølgelig lokalbefolkningen til at kigge ud og se på flyene. De kan købe kaffe/brød, drikkevarer og hvad vi nu ellers finder på.

Vi bruger frekvensen 123,5 Mhz og der er som sædvanlig ingen landingsafgift

Oplysninger, af en hver art i forbindelse med dagens Piper Cub Treff, kan I få hos formanden, se nederst i denne meddelelse.

NordAls Flyveklub

formanden Hans Jørgen Jacobsen