Menu Luk

Åbent Hus på EKVJ

ekvh_gul-flyverKlubben har i dag modtaget denne invitation fra Aars. Det er allerede i morgen, men info er hermed givet videre til de hurtige I forbindelse med åbent hus hos Aviator, Nordjysk Faldskærmsklub og Motorflyveklubben Himmerland på EKVH den 23. august, holder Motorflyveklubben Himmerland Frokost Fly- in hvor klubben sponserer frokost fra grillen med tilbehør til udefrakommende fly-in piloter og deres besætning. GreyBird Pilot Academy fra Randers kommer forbi med deres to nye skolefly så det er muligt at se og høre det sidste nye inden for motorfly, samt høre hvad der sker på uddannelsesfronten. Desuden er det muligt at besøge svæveflyve- og faldskærmsklubben for at se, hvordan de bruger luftrummet over Vesthimmerland. I forbindelse med åbent hus og frokost fly-in vil det være muligt at købe is, pølser, øl/vand, kage og kaffe for besøgende i klubhuset. Alle er velkomne, og for flyvende gæster har Vesthimmerlands Kommune sponseret en gratis start til de 15 første gæster, der tilmelder sig. Også af hensyn til frokost ønskes tilmelding via e-mail: tnm@tnm.dk eller tlf. 2019 3265. Hvis vejret er til det, så få flyveren (GA, UL, motorsvæve eller GYRO) ud af hangaren og sæt kursen mod de 1062m asfalt på EKVH den 23. august og få en hyggelig dag sammen. Vi starter grillen omkring kl. 11. Hent invitation i PDF her