Menu Luk

Se fantastisk Discovery TV serie om fly

airplanerepo_arthead I USA er alting større og vildere – så meget har vi efterhånden lært af Hollywood.

Men måske er der faktisk noget om snakken. Discovery USA har netop sendt en serie, der handler om 3 personer, der lever at at være såkaldte “Airplane Repo-mænd”. Dvs. en slags privatdetektiver, der eftersøger og “afhenter” stjålne fly eller fly, hvor ejerne er holdt op med at betale afdrag.

Det bedste ved serien er, at den handler om fly. Alt fra Cessna 172 til Learjets skal nemlig opspores og returneres til banken. Og det går airplane-repo-allnew-tonight-drl-03mildest talt ikke stille for sig.

Drama – det kan de jo overthere – men det er s…. spændende og god underholdning i vinterhalvåret her i Danmark

Serien ligger nu på Youtube, og udover det du kan se i ruden nedenfor, er der flere på linket underst på denne side.

SE FLERE EPISODER HER