EM i gummistøvlekast på Samsø

Lørdag den 1. juli var der planlagt EM i gummistøvlekast på Samsø flyveplads. Vi var nogle stykker der besluttede at tage derover, efter formiddagskaffen i klubhuset. Svend fløj i hans PA28 sammen med Emil og Niels, og Peter Kragsig, mig og vores nyeste medlem i min Cessna 172. Vel ankommet til EKSS undrede vi os over, at vi var de eneste fly på pladsen; men det havde sin forklaring. EM var udsat på grund af dårlig vejr. Ja de meteorologer er ikke hvad de har været. Vi havde det fineste vejr at flyve i; men vi kunne godt nok se en stor front, der lå inde over Sjælland.

IMG_2144

Trods det lille fremmøde, blev vi taget godt imod at Rune på pladsen, og han lavede straks kaffe til os og fremtryllede en stang wienerbrød og en skål pebernødder, (de var ikke fra jul). Snakken gik lystigt foran terminal2, hvor Rune fortalte om hans nye fly, som han skulle have fløjet rundflyvning i denne sommer; men p.g.a. manglende reservedele og ferietid, bliver den ikke færdig til tiden. Vi fik vendt mange ting, og mon ikke vores nye medlem synes vi var nogle “sære nørder” alle sammen?

IMG_2143

Efter et par timer i solen vendte vi næsen hjemover og landede ved halvtre tiden igen i Herning. Det var en rigtig god tur til Samsø og stor tak til Rune Balle for hans gæstfrihed og service. Det var rigtig hyggeligt at få en god snak med ham. EM i gummistøvlekast bliver nok sidst i August eller først i September i stedet for. Vi må derover igen til den tid.

Gert Kristensen