Besøg af et tidligere medlem

Vi havde i lørdags den 19. maj besøg af et tidligere medlem af Herning Motorflyveklub, Henning kristensen, og hans kone, Birthe, som havde en foræring med til klubben. De havde samlet på platter fra Flyvningens historie gennem alle år hvor platterne blev produceret. henning havde licens fra 1970 til 1995 hvor han havde fløjet ca. 500 timer dels på cessna 172 og Piper PA 28. Han havde bl. andet fløjet en del på OY-ASM, da den kom til pladsen som helt ny flyver med kun 6 timer i loggen. Henning og Birthe havde fløjet meget til Bornholm i sin tid. de bor nu i Virklund ved Silkeborg og har solgt deres hus for at flytte i lejlighed og har derved ikke plads til platterne mere, og så tænkte de lige på os som det rette sted at aflevere dem til i stedet for en genbrugsbutik. I skal begge have mange tak for donationen og er altid velkommen i klubben til en snak eller en flyvetur.

IMG_0330_lys IMG_0331_2