Menu Luk

Praktiske oplysninger

PRAKTISKE OPLYSNINGER
OY-BHI | Cessna 172N

Hvordan kommer jeg ind i hangaren?

Flyet holder i den runde hangar lige ved siden af den store hangar. Hangarportene er forsynet med en kodelås. For at komme ind i hangaren skal du indstille kodelåsen på 261. Når du har låst hangaren op kan du skubbe portene til side og trække flyveren ud, hvis den står ud for åbningen. Hvis ikke kan du på betjeningspanelet modsat BHI, sætte kilen i klemme ved den lodrette stang, og så skubbe den vandrette stang til venstre eller højre, alt efter hvilken vej drejeskiven skal drejes. Pas på ledningen til laderen ikke bliver for kort, så skal du køre den anden vej rundt.  Læg mærke til den hvide markering på cementen modsat portene. Her skal den stå, når BHI skal trækkes ud af hangaren. Fjern kilen igen.Husk at lukke portene efter dig, så der ikke er fri adgang til de øvrige parkerede fly mens du er i luften.

Husk at sætte rorlåsen på, når BHI skal ind igen og vær opmærksom på, at hovedhjulene skal være lige meget indenfor de hvide striber, og næsehjulet på den midterste hvide stribe. skub forsiktigt BHI ind på skinnerne, og undgå at ramme midter stolpen og de andre fly i hangaren. Pas også på du ikke rammer portene i siderne.

OBS: Husk, at du jf. Lejeregler for OY-BHI ikke må starte motoren, så den blæser ind på de andre fly i hangaren. Vend OY-BHI 90 grader, eller luk portene.

Hvor finder jeg nøglen til flyveren?

Nøglen er at finde i flyveren oven på instrumentpanelet. Husk at lægge den samme sted, når du forlader flyveren.

HUSK AT TJEKKE DINE LOMMER FOR OM DU HAR HUSKET AT LÆGGE TANKKORTET RETUR I MAPPEN.