Menu Luk

Flyveskolen – Certifikatet

For at blive privatpilot kræves en uddannelse på en registreret facilitet under Statens Luftfartsvæsen. Flyveskolen i Herning har gennem mange år været en sådan facilitet, og vi tilbyder den komplette pilotuddannelse for både folk med professionelle ambitioner, men bestemt også for dig, der vil være fritidspilot. På Flyveskolen er vi stolte af at kunne tilbyde det eftertragtede certifikat til landets absolut laveste pris. Både til flyvemaskine og helikopter!

I grove træk består uddannelsen af 4 dele:

  1. Teoriundervisning med afsluttende prøve hos SLV
  2. Medical bevis foretaget hos en godkendt flyvelæge
  3. Radiobevis (N-BEG)
  4. Praktisk skoling med prøveaflæggelse for SLV 

Det tager tid at tage certifikat – mellem 1 og 2 år er meget normalt. Vi garanterer dog for, at du ikke på noget tidspunkt kommer til at kede dig, for træningen består af mange rigtig spændende og sjove flyveoplevelser, som til sammen giver dig den nødvendige erfaring og rutine, for du til sidst kan aflægge prøve for SLV og få dit certifikat.

Er det svært? Det kommer selvfølgelig an på hvem man er, eller rettere sagt, hvilken baggrund man har og hvor gammel man er. Men en ting er sikkert, det er ikke umuligt. Vi har endnu ikke haft en elev vi har måttet opgive!

Hvordan er det? “Fedt” vil de fleste piloter svare. Her kan du læse en dagbog skrevet ef en af flyveskolens tidligere elever, der beskriver hele forløbet. Klik her…